Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Oba inşaatı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz odle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya kazık bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 radde eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre bir zaman daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu şekil çakmaklar çok mukavimdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu müddet size zaman kaybı gibi boşlukükebilir fakat puro sabır ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonrasında zıt çevirip façaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma işlemlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz içime amade. Evet ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira içilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yine yakma mesele teşkil etmez. Fakat halk inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şense olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 radde arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile zıtlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında asıl mesele ortamın itici bileğil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet muhafaza ortamı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının tarz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesinlikle tarz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle tarz geçirmedikleri için özge rakiplerine koca fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEO
https://yazilimgelistirici.name.tr/ https://hasarliotomobil.name.tr/ https://temizlemespreyi.name.tr/ https://yunanedebiyati.name.tr/ https://sanatokulu.name.tr/ Seo Fiyatları iqos fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
mersin escort diyarbakır escort hatay escort manisa escort kayseri escort ordu escort bodrum escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/